RPD herontwikkelt onderbenutte locaties tot hedendaagse, duurzame, woon- en winkelprojecten.   Gezien grote grondoppervlakten op goede commerciële liggingen alsmaar schaarser worden, is een optimaal ruimtegebruik voor ons van cruciaal belang.  Onze voorkeur gaat uit naar functiewijzigingen van bestaande gebouwen om zo de schaarste aan open groene zones te vrijwaren.

Met Retail Property Development kopen wij doelgericht sites of gebouwen om te hervormen naar zuiver commercieel vastgoed.  Zowel locaties in winkelstraten als baanwinkellocaties komen voor ons in aanmerking.  Door middel van ons eigen software-programma focussen wij ons vooral op de zoeklocaties die echt in aanmerking komen voor de opening van nieuwe vestigingen.

Residential Property Development ontwikkelt zuiver residentiële woonprojecten. Gezien zowel commerciële als residentiële invulling beiden dienen te gebeuren in woongebied, komen wij vaak in aanraking met opportuniteiten die eerder geschikt zijn om te ontwikkelen naar woongebieden.

RPD staat voor de overkoepelende organisatie waarbinnen zowel Retail Property Development en Residential Property Development vallen.